Tehtyjä töitä

Mielikuvitustoimisto on saanut olla monessa mukana.
Alla esimerkkejä toteuttamistamme projekteista.

Going Green Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka myöntää ja valvoo Suomessa Green Key-, Green Activities- ja Blue Flag vastuullisen matkailun sertifikaatteja.

Graafisess linjauksessa yhteensovitettiin eri merkkien kansainväliset graafiset ohjeet ja toive uusista nykyaikaisista yhtenäisistä materiaaleista. Uusi ilme tuotiin henkilökunnan käyttöön työpohjilla, joilla on helppo tuottaa itse materiaaleja eri kanaviin.

”Sen lisäksi, että Anri tuottaa visuaalisesti ja teknisesti korkeatasoista materiaalia, hänellä on erinomainen kokonaisvisio vaikuttavasta ja vakuuttavasta yritysviestinnästä. Uudet materiaalit nostivat yrityksemme ja sertifikaattiemme viestinnän aivan uudelle tasolle ja lisäsivät uskottavuuttamme huomattavasti. Saamme uudesta ilmeestämme jatkuvasti myönteistä asiakaspalautetta.”

Mari Mero

Yhteyspäällikkö, Going Green Oy

The Glass on Helsingin keskustassa toimiva ravintola, jolle kestävä kehitys ja vastuullinen toiminta ovat toiminnan kulmakiviä. Mielikuvitustoimisto sai vapaat kädet logon, yritysilmeen, verkkosivujen ja muiden markkinointimateriaalin kanssa. Syntyi kaunis kokonaisuus, josta ovat pitäneet niin omistajat kuin asiakkaatkin.

Erityisen tyytyväisiä The Glassissa ollaan oltu työpohjiin. Ruoka- ja juomalistat on tehty Office365 ympäristöön, joka mahdollistaa itsenäisen päivittämisen tinkimättä ulkoasusta.

”Mielikuvitustoimistosta on aina saanut ensiluokkaista palvelua. Yhteistyö on ollut helppoa, mitään turhaa säätämistä ei ole koskaan. Jälki on aina tyylikästä.”

Jarkko Myllymäki

Ravintoloitsija, The Glass

Hybrid X on Stopnoise Finlandin kehittämä käyttölaitte, joka parantaa asiakkaan olemassa olevan laitekannan käytettävyyttä ja pidentää sen käyttöikää.

Kansainvälistä tuotelanseerausta silmälläpitäen, laitteelle luotiin vahva brändi-identiteetti. Uuden tuoteilmeen pohjalta julkaistiin verkkosivut ja tuotettiin tarvittavat markkinointimateriaalit.

”Jos etsit yrittäjäasenteella toimivaa kumppania, jonka kanssa pääsee helpolla maaliin, suosittelen Mielikuvitustoimistoa!”

Markku Nieminen

Toimitusjohtaja, Stopnoise Finalnd Ltd

Visoko on kestävän kasvun, yritysvastuukonsultoinnin ja luontoavusteisten hyvinvointipalveluiden yritys. Uudessa yritysilmeessä ja materiaaleissa näkyvät perustajan vahvan arvopohjan lisäksi vankka ammattitaito ja pitkä kokemus alalta. Luonto ja sen monimuotoisuus kulkevat tarinassa vahvasti, se nostettiin kokonaisuuden perustaksi.

”Anrilla on erinomainen visuaalinen silmä ja hän kuuntelee todella hyvin asiakkaan toiveita. Yritysilme ja sivut ilmentävät persoonallisesti Visokon tarinaa ja yrityksen sydäntä.”

Vuokko Isokorpi

Kestävän kasvun valmentaja, Yrittäjä, Visoko Oy

Suomen valokuvataiteenmuseon K1:n yhteydessä oleva lahjatavarakauppa The Object sai yritysilmeen lisäksi liudan markkinointimateriaaleja myynnin tueksi.

”Mielikuvitustoimisto on toteuttanut toimeksiannostamme kolmelle eri yritykselle nettisivut, graafisen ilmeen ja kohta myös verkkokaupan. Projektit ovat olleet hyvin erilaisia niin toimialan kuin tarpeidenkin suhteen. Yhteistä niille on kuitenkin ollut aikataulussa ja budjetissa valmistuminen, odotukset ylittävä lopputulos ja poikkeuksellisen syvä ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta. Vahva suositus yritykselle ja erityisesti poikkeuksellisen ammattitaidon omaavalle Anrille!”

Yrjänä Raitanen

Sarjayrittäjä

Kiinnostuitko?
Anna kuulua itsestäsi!

Pin It on Pinterest