Vastuullinen bränditoimisto

Kuten hyvillä asioilla on tapana, myös Mielikuvitustoimiston kypsyminen vaati aikaa. Se sai alkunsa matkoista maailman ääriin, syntyi halusta yhdistää oma sisäsyntyinen luovuus ja arvopohjainen työnteko hyvän tekemiseen. Sitä ajoi halu verkostoitua muiden, samoin ajattelevien ihmisten kanssa ja palo valjastaa oma erityinen lahjakkuus avuksi planeetan elinkelpoisena säilyttämisessä.

Näistä lähtökohdista seuraa vastuullisilla arvoilla ja yrittäjäasenteella töitä tekevä yhteistyökumppani, joka näkee brändisi merkityksellisenä, sitoutuu sen kehittämiseen ja kantaa vastuun tavoitteiden toteutumisesta.

Missiomme

TEHDÄ
AJATUKSISTA
NÄKYVIÄ

Arvomme

LÄPINÄKYVÄ KOKONAISUUS

Olemme rehellisiä ja suuntaamme vankan moraalisen kompassin ohjaamana, silloinkin kun se vaatii työläämpiä tekoja tai rohkeutta.

AJATTELUN AVARUUDELLISUUS

Vaihtoehtojen valikon ollessa rajaton, syntyy uudella tavalla erottuvia luovia ratkaisuja, joiden kerroksellisuudessa on ainutlaatuista vetovoimaa.

HUOMISEN MAAILMA

Keskitymme ympäristöä korjaaviin ja ylläpitäviin vaihtoehtoihin. Haluamme nähdä enemmän hyvinvointia, vastuullisuutta ja kestävästi tehtyjä valintoja.

Pin It on Pinterest