Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Verkkosivut

Näyteikkuna ulkomaailmaan

Tänä päivänä brändiä ei käytännössä ole olemassa, jos sitä ei ole löydettävissä verkosta. Verkkosivuston suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa huolella, sillä sen perusteella asiakkaasi hyvin usein päättävät joko valita tai jättää valitsematta sinut.

Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Onnistunut projekti rakennetaan yhdessä

Onnistunut projekti rakennetaan yhdessä

Projektin määrittely

Verkkosivusto voidaan toteuttaa monella eri tavalla riippuen siitä, millaiset tavoitteet projektille asetat tai mikä on oma valmiutesi esimerkiksi verkkosivustosisältöjen tuottamiseen. Määrittelyvaiheen tuloksena tiedämme tarkalleen, mitä ryhdymme seuraavaksi tekemään.

Julkaisujärjestelmä

Mielikuvitustoimisto rakentaa verkkosivustot useimmiten WordPress-julkaisujärjestelmän pohjalle. WordPress on yksi maailman laajimmin kehittyviä julkaisujärjestelmiä. Tämä takaa sen, että järjestelmä on aina ajan tasalla ja sen tietoturva huippuluokkaa.

Sisältö

Sisältö ratkaisee, myös silloin kun operoidaan verkossa. Suositeltavaa onkin, että panostat myös tähän osa-alueeseen. Joko itse tai avustettuna. Mielikuvitustoimiston kautta saat käyttöösi kokeneen verkkosisältöjen tuottajan, joka ymmärtää myös hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet.

Hakukoneoptimointi

Ilman hakukoneoptimointia sivustoasi on käytännössä mahdotonta löytää verkosta. Mielikuvitustoimistossa hakukoneoptimointi tarkoittaa sivuston sisällön ja sen teknisen toteutuksen muotoilua sellaiseksi, että Google pitää näkemästään.

Verkkokauppa

Mielikuvitustoimisto auttaa myös silloin, kun tavoitteenasi on tehdä kauppaa suoraan verkossa. Verkkokaupat rakennetaan mitoittaen ne tuotteidesi mukaan. Löydämme toimivat ratkaisut niin pienille kuin suurillekkin toimijoille, pitäen kulurakenteet järkevinä.

Verkkosivuja Mielikuvitustoimiston tapaan

Kiinnostuitko?
Anna kuulua itsestäsi!

Pin It on Pinterest