Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Brändi-identiteetti

auttaa erottumaan

Sinulla on liikeidea, johon uskot ja josta haluat koko maailman tulevaisuudessa hyötyvän. Mielikuvitustoimisto tietää, miten ajatuksestasi tehdään brändi. Sellainen, joka herättää tunteita, jää mieleen ja aiheuttaa lopulta tavoitteidesi mukaista toimintaa.

Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Näin se tapahtuu

Pohjustus

Kuuntelemme tarkalla korvalla kun kerrot yrityksesi tuotteista, toiminnasta ja ennen kaikkea tavoitteista. Saat tietoa mahdollisuuksista rakentaa brändisi vastuullisesti ja ympäristöarvot huomioiden. Tämän jälkeen saat kustannusarvion projektista.

Strateginen suunnittelu

Syvennämme käsitystä liiketoiminnastasi ja määritämme projektille tavoitteet. Kerätty tieto avataan ja dokumentoidaan brändistrategiaksi. Tämän vaiheen tuloksena sovimme askelmerkeistä, joita seuraamalla brändistäsi lähtee rakentumaan sellainen, kuin sen tulevaisuudessa toivotaan olevan.

j

Brändi-identiteetti

Nyt brändistrategiasi pohjalta lähtee piirtymään näkyväksi se, miltä visuaalisen identiteettisi mukainen logo, typografia, väri- ja kuvamaailma sekä muut graafiset elementit näyttävät. Tarvittaessa tässä vaiheessa sinulle synnytetään myös slogan ja bränditarina.

Markkinointimateriaalit

Kun brändi-identiteettisi raamit on määritelty, voidaan alkaa tuottaa kaikkea sitä konkreettista, mitä markkinointiisi tarvitset. Käytännössä tämä tarkoittaa tänä päivänä ainakin verkkosivustoa, mutta usein myös esimerkiksi esitteitä tai muita painotuotteita.

Ylläpito

Luomme aikaa kestäviä brändi-identiteettejä ja toiminnallemme on tyypillistä pitkäkestoiset asiakassuhteet. Tutun yhteistyökumppanin kanssa tulevien markkinointimateriaalien tuottaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Pin It on Pinterest