Yhteystiedot

Mielikuvitustoimisto Oy

info@mielikuvitustoimisto.fi
+358 400 772 154

Y-tunnus 3167423-5
Kotipaikka: Helsinki

Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Brändi-identiteetti

auttaa erottumaan

Sinulla on liikeidea, johon uskot ja josta haluat koko maailman tulevaisuudessa hyötyvän. Mielikuvitustoimisto tietää, miten ajatuksestasi tehdään brändi. Sellainen, joka herättää tunteita, jää mieleen ja aiheuttaa lopulta tavoitteidesi mukaista toimintaa.

Mielikuvitustoimiston verkkosivut ovat aina responsiivisa, eli ne toimivat kauniisti pöytäkoneella, tabletilla ja puhelimella

Näin se tapahtuu

Pohjustus

Kuuntelemme tarkalla korvalla kun kerrot yrityksesi tuotteista, toiminnasta ja ennen kaikkea tavoitteista. Saat tietoa mahdollisuuksista rakentaa brändisi vastuullisesti ja ympäristöarvot huomioiden. Tämän jälkeen saat kustannusarvion projektista.

Strateginen suunnittelu

Syvennämme käsitystä liiketoiminnastasi, teemme tarpeellisia taustaselvityksiä ja määritämme projektille tavoitteet. Kerätty tieto avataan ja dokumentoidaan. Tämän vaiheen tuloksena sovimme askelmerkeistä, joita seuraamalla brändistäsi lähtee rakentumaan sellainen, kuin sen tulevaisuudessa toivotaan olevan.

j

Brändistrategia

Taustatyön avulla tiedämme missä ja keiden ympäröimänä toimitte, sekä ketä haluatte puhutella. Tähän nojaten lähtee piirtymään näkyväksi se, miltä visuaalisen identiteettisi mukainen logo, typografia, väri- ja kuvamaailma sekä muut graafiset elementit näyttävät. Tässä vaiheessa synnytetään myös slogan, bränditarina ja oma erityinen äänensävy viestintääsi.

Markkinointimateriaalit

Käytä hyödyksi yhdessä kulkemamme matka. Kun brändisi raamit on määritelty, pääsemme tuottamaan kaikkea sitä konkreettista, mitä markkinointiisi tarvitset. Käytännössä tämä tarkoittaa tänä päivänä ainakin verkkosivustoa, mutta usein myös esimerkiksi esitteitä tai muita painotuotteita. Työt hoituvat kanssamme sujuvasti, valmiiksi kertyneistä opeista ammentaen.

Ylläpito

Kaikissa kanavissa yhdenmukaisena toistuva brändi kasvaa tunnetuksi ja vahvaksi. Brändikirjan tai graafisen ohjeiston avulla säilytät brändi-identiteettisi halutunlaisena.
Luomme aikaa kestäviä brändi-identiteettejä, silti maailman muuttuessa on aika ajoin tarkistettava kurssi. Toiminnallemme on tyypillistä pitkäkestoiset asiakassuhteet. Olemme olemassa sinua varten myös jatkossa.

Pin It on Pinterest